Як економити на опаленні з агросіткою?

19.09.2016

Український аграрний сектор, маючи за приклад європейський досвід, надзвичайно швидко освоює альтернативні джерела енергії. Більш того, про бажання впроваджувати «зелені» технології кожного року заявляє все більше компаній. А експерти єдині в думці, що така тенденція заміщення природного газу в агросекторі – це дійсно реальна перспектива декількох найближчих років.

Компанія Манулі Україна цінує європейські традиції, тому допомагає українським аграріям в заготівлі не тільки кормів, але й альтернативних джерел енергії, поставляючи високоякісні матеріли.

Наші експерти дослідили, що найкраще для цього підходить сінов’язальна сітка. Впевнено можемо стверджувати, що в Європі такий матеріал використовують давно, таким чином вносяться корективи в енергобаланс. Саме тому приріст альтернативних джерел енергії в Україні – це тільки справа часу.

Аграрний сектор належить до тих сфер, розвиток «зеленої» енергії в яких проходить надзвичайно швидко. Для компаній це досить непоганий механізм укріплення енергетичної незалежності, рішення частини екологічних проблем та спосіб економії виробничих витрат.

 

pelleti 1