З 6 по 9 червня в Києві пройшла виставка АГРО-2018

13.06.2018

З 6 по 9 червня 2018 року на території столичного ВДНГ пройшла наймасштабніша в Україні та єдина багатопрофільна сільськогосподарська виставка «АГРО-2018». Компанія «Манулі Україна Лтд» представила на виставці сучасні матеріали для упаковки кормів. Відвідувачі нашого стенду могли отримати консультацію з особливостей використання представлених матеріалів.

Найбільшим інтересом цього разу, крім вже традиційної стретч-плівки, користувалася сінов’язальна сітка Manuagri. Саме на цей високоякісний продукт надійшло найбільше замовлень після презентації. Також у відвідувачів виставки була можливість ознайомитися з новинкою у сфері заготівлі кормів – сінов’язальною агростретч-плівкою Agrifilm, яка має всі шанси повністю витіснити з ринку сінов’язальну сітку.

Ця тематична виставка завжди славилася можливістю ознайомитися з різноманітними інноваційними технологіями, а також можливостями автоматизації управління в сільському господарстві. Впровадження нових технологій – це шанс стати більш ефективними. Цього року була у відвідувачів можливість відвідати більше 50-ти науково-практичних заходів, серед яких цікаві симпозіуми, брифінги, круглі столи та конференції.

Це єдина в Україні подія міжнародного рівня, яка охоплює абсолютно всі сфери агропромислового комплексу. У кожного є шанс розвиватися в оточені світових лідерів. А отримана інформація може дати можливість суттєвої оптимізації внутрішніх і зовнішніх мереж, серед яких особливої уваги заслуговують відділи продажів в компанії, а також дилерські та дистриб’юторські мережі.

Ми вже почали підготовку до аналогічної події в наступному році, щоб представити тільки найкращі та варті уваги продукти із сфери упаковки кормів. Будемо раді бачити кожного на нашому стенді!

ago 2018